Флагман Освіти України

2020-05-29

/Files/images/rk_2020/flagman_osv_ukr_/1.jpg
До Дмитрівської гімназії завітали почесні гості Зеленопідської громади. Зі словами привітання до вчителя фізичної культури Землянського Сергія Миколайовича звернулася голова Зеленопідської сільської ради об’єднаної територіальної громади Лобунько Галина Павлівна, вручивши нагороду «Флагман Освіти України»
Педагогічний колектив щиро вітає свого колегу, учителя фізичної культури ЗЕМЛЯНСЬКОГО СЕРГІЯ МИКОЛАЙОВИЧА з отриманням нагороди «Флагман Освіти України»
Шановний Сергію Миколайовичу! Прийміть найщиріші вітання! Ми пишаємось, що маємо такого талановито педагога, наставника, який завжди прийде на допомогу, дасть мудру пораду. Ваша енергія, багаторічний досвід невичерпний потенціал нехай і надалі служить на благо дітей. Бажаємо Вам міцного здоров’я, незгасимого оптимізму, творчої наснаги, вагомих досягнень у здійсненні задуманого, успіхів, натхнення у роботі. Нехай Вам завжди та в усьому посміхається доля.

/Files/images/rk_2020/flagman_osv_ukr_/4.jpg/Files/images/rk_2020/flagman_osv_ukr_/2.jpg/Files/images/rk_2020/flagman_osv_ukr_/3.jpg/Files/images/rk_2020/flagman_osv_ukr_/6.jpg/Files/images/rk_2020/flagman_osv_ukr_/5.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 88

Коментарi